Πώς τυχαίνουν ενίοτε τα πράγματα και η απάντηση σε ορισμένα ερωτήματα έρχεται σαν από μηχανής θεός από μόνη της! Έπεσε για άλλη μια φορά πριν από μέρες ένα βιβλίο στα χέρια μου, από αυτά που τα βρίσκουμε στο τμήμα των παιδικών βιβλίων, αλλά τελικά μάλλον θα έπρεπε πρώτα να τα διαβάσουμε εμείς οι μεγάλοι και στη συνέχεια να τα δώσουμε στα παιδιά. Ένα βιβλίο το οποίο ίσως κάποιοι/ες από εσάς να το γνωρίζετε, αλλά ίσως να το έχετε ξεχάσει, όπως το είχα ξεχάσει κι εγώ. Για ποιο βιβλίο πρόκειται;

Missing Piece

Μα για το κλασικό βιβλίο του Shel Silverstein “Το κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο Ο”. Ένα βιβλίο που μιλά για την αγάπη, τη φιλία, τις σχέσεις, την οικογένεια.

YouTube Preview Image

Και για όσους τα αγγλικά δεν τους είναι τόσο οικεία βρήκα το βίντεο και με ελληνική μετάφραση.

YouTube Preview Image

Κατάλαβες; Το κομμάτι που λείπει το κουβαλούμε μέσα μας και είναι περιττό να ζητάμε από άλλους να το “πληρώσουν”. Η πλήρωση συμβαίνει όταν αγαπούμε και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας. Τότε αρχίζουμε να αγαπούμε και τους άλλους, τότε αρχίζουμε να απολαμβάνουμε τη χαρά, τότε αρχίζουμε να ζούμε.

Και μετά τίποτε δεν λείπει. Ίσως διότι ποτέ δεν έλειπε.

Κι αν σας άρεσε το άρθρο και το βίντεο, πατήστε κάποιο από τα κουμπάκια παρακάτω και μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Sharing is caring!

Ετικέτες:, , ,
Κάντε ένα σχόλιο

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Να ειδοποιούμαι με email για επόμενα σχόλια.
Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής ακόμα και χωρίς να σχολιάσετε.

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.


____

Blog created and hosted by aenaon

© 2008-2015, angel All Rights Reserved