Περικλής Κοροβέσης

Το τελευταίο βιβλίο του συγγραφέα και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Περικλή Κοροβέση «Ανεπίδοτοι έρωτες» θα παρουσιαστεί αύριο, Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 20.00 στον νέο χώρο του βιβλιοπωλείου Το Δέντρο (Θ. Σοφούλη). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Φραγκίσκος Καλαβάσης (κοσμήτορας της σχολής Ανθρωπιστικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου), Δημήτρης Τσοποτός (νομικός), Όλγα Αθανίτου (ηθοποιός) και ο ίδιος ο συγγραφέας. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Το βιβλίο “Ανεπίδοτοι Έρωτες” αναφέρεται στον έρωτα ενός μεσήλικα Ιταλού συγγραφέα, ο οποίος ερωτεύεται και παντρεύεται την Εσθονή οικονόμο του. Ο Κοροβέσης δίνει τις ευκαιρίες που προσφέρονται στους μετανάστες για να καταφέρουν να ζήσουν ως ελεύθεροι πολίτες μίας χώρας. Ωστόσο, αυτό θα αποδειχθεί μάλλον ακατόρθωτο, καθώς διάφοροι παράγοντες αποδεικνύονται ισχυρότεροι των προθέσεών, των στόχων και των προσδοκιών τους.

Ετικέτες:, ,
Κάντε ένα σχόλιο

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Να ειδοποιούμαι με email για επόμενα σχόλια.
Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής ακόμα και χωρίς να σχολιάσετε.

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.


____

Blog created and hosted by aenaon

© 2008-2015, angel All Rights Reserved